Biologisch beddengoed

Heb jij nog nooit van ethisch verantwoord beddengoed gehoord?

Maak je dan maar geen zorgen, want wij gaan je alles vertellen wat je hierover moet weten.

Om echt ongestoord te kunnen slapen, moet je ervoor zorgen dat het matras waarop je ligt en het beddengoed waarin je je nestelt, afkomstig zijn van biologische en duurzame bronnen!

Je wilt natuurlijk weten of de mensen, die jouw matras en beddengoed hebben gemaakt, eerlijk zijn betaald en behandeld en of de materialen, waarvan het matras en het beddengoed zijn gemaakt, huid- en planeetvriendelijk zijn.

Bij Una zullen wij je helpen om jouw perfecte duurzame en ethisch verantwoorde matras te vinden.

En voor al jouw ethisch verantwoorde benodigdheden op het gebied van beddengoed?

Wij raden je aan om Textiel Huis in Hengelo eens te bekijken. Dit een Nederlands beddengoedbedrijf dat ethisch verantwoord slapen al een stuk eenvoudiger maakt!

Al hun producten zijn milieuvriendelijk, diervriendelijk en ook slaapvriendelijk.

Zij zijn van mening dat een goede nachtrust niet ten koste van de aarde mag gaan en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

 

Welke soorten biologisch beddengoed zijn er verkrijgbaar?

Alle soorten die je maar kunt bedenken!

Van dekbedovertrekken, lakens en hoeslakens tot kussenslopen, er zijn biologische opties die erop wachten dat jij er lekker in kruipt.

Vandaag gaan wij jou meer vertellen over het prachtige assortiment beddengoed van Het Textielhuis.

Elk van hun creaties is gemaakt van 100% bio katoen.

Bio katoen is een milieuvriendelijk materiaal, dat van duurzaam geproduceerd katoen planten wordt gemaakt.

De biologische katoenvezels zijn sterk, absorberen uitstekend vocht en zijn, zeker in vergelijking met andere door de mens gemaakte materialen, super zacht voor de huid.

Ze hebben ook een certificering van composteerbare en biologisch afbreekbare producten zodat deze producten weer naar de aarde terugkeren als jij er klaar mee bent.

 

Biologische lakens

Slapen in simpelweg stijlvolle, duurzame lakens?

Natuurlijk wil je dat!

Textielhuis heeft lakens en hoeslakens, die aan al jouw wensen voldoen.

Om het simpel te houden, kun je voor een zeer rustige en duurzame slaap uit drie kleuren kiezen: ijswit, koelblauw of zachtgrijs.

 

Biologisch dekbedovertrek

Nu je jouw lakens hebt bekeken, gaan we verder met jouw dekbed!

Comfortabel, biologisch, milieuvriendelijk en met een prachtige afgewerkte rand in Oxford-stijl, zul je deze biologische dekbedovertrekken gewoon niet kunnen weerstaan.

De moeilijkste beslissing, die je moet nemen, is welke kleur je kiest maar aangezien Textielhuis ervoor heeft gezorgd dat AL hun kleuropties bij elkaar passen, hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Wees creatief door zo nu en dan jouw kleurencombinaties af te wisselen!

 

Biologische kussenslopen

Laat je hoofd rusten op een duurzame kussensloop en geniet van de beste nachtrust van je leven.

Je kunt een set kopen bedovertrek plus kussens of je kunt ze ook (hier) afzonderlijk kopen.

Nu heb je misschien wel eens over de voordelen van het slapen op zijden kussenslopen gehoord.

Zijden kussenslopen zijn bedoeld om zachter voor het haar en de huid te zijn dan traditionele katoenen kussenslopen en het gerucht gaat zelfs dat zijden kussenslopen helpen bij het tegengaan van veroudering.

Wij hebben dus goed nieuws voor je!

Deze kussens zullen PRECIES dezelfde voordelen bieden.

Ze beschermen jouw huid en haar en beschermen tegelijkertijd de planeet!

 

Matras (technisch gezien geen beddengoed, maar wel net zo belangrijk!)

Oké, nu je al je biologische beddengoed hebt gesorteerd, heb je er dan ook een biologisch matras bij?

Zo niet, dan kunnen wij je verder helpen!

We zijn er trots op om CO2-negatief te zijn en hebben al dertig jaar ervaring met het maken van betoverende duurzame matrassen.

Dat klopt – al onze matrassen zijn mens- en milieuvriendelijk!

Wij gebruiken geen nare chemicaliën of lijmen, die je in andere matrassen wel aantreft en wij hebben een certificering van Fair & Social Choice.

En daar houdt het nog niet eens op! Wij doneren ook een percentage van onze winst aan goede doelen, die eerlijke arbeidsomstandigheden voor iedereen promoten.

Wij nemen duurzaamheid dus serieus. Daarom maken wij matrassen, die gemaakt zijn om lang mee te kunnen gaan en geven wij elke klant 10 jaar garantie. Dat laat zien hoe serieus wij onze collectie nemen!

Meer weten over het biologische matras van Una Matras

 

Bekijk het biologische matras

 

Biologisch, duurzaam en milieuvriendelijk

Waar je ook naar op zoek bent, het is erg belangrijk om twee dingen in gedachten te houden. Welke invloed heeft het product dat ik ga kopen op de mens en op de planeet?

Is het gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen, zijn er schadelijke ingrediënten en werden de mensen, die het hebben gemaakt, ook eerlijk behandeld?

Jouw slaapkamer is een uitstekende plek om jouw duurzaamheidsreis te beginnen en binnenkort zul je zo geïnspireerd en opgewonden door raken, dat je ook andere duurzame veranderingen in je huis wilt aanbrengen.

 

De beste keuze van Una Matras: Textielhuis

Wanneer je een ethisch verantwoord en duurzaam matras combineert met ethisch verantwoord en duurzaam beddengoed, weet je dat je naar een goede nachtrust op weg bent en naar een meer biologische en duurzame levensstijl!

Wij zijn dol op Textielhuis vanwege de manier waarop ze alles wat ze doen benaderen – met eerlijkheid en vriendelijkheid in gedachten.

Al hun producten zijn GOTS biologisch gecertificeerd en ze ondersteunen naast initiatieven voor ecologische duurzaamheid ook regelmatig liefdadigheidsinstellingen voor het milieu.

Als we allemaal ons steentje bijdragen om de mens en de planeet te beschermen, kunnen wij echt het verschil maken.

Jij kunt jouw steentje bijdragen door bedrijven te ondersteunen, die dit belangrijk vinden.

Ben jij klaar om gezond en duurzaam te gaan slapen? Bekijk dan vandaag nog ons geweldige assortiment natuurlatex matrassen en kussensDoe mee met de Una familie!