Natural latex mattress Eva 1291 492 1024x390 1

Onze filosofie: Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid


Wij geloven dat comfort en duurzaamheid prachtig gecombineerd kunnen worden: en dat is gelukt met onze unieke UNA matras. Het is duurzaam en natuurlijk, bestaat alleen uit biologisch en klimaatneutraal gecertificeerde materialen. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je comfortabel en gezond kunt slapen – wat wil je nog meer?

Hoe we je in staat stellen om goed en gezond te slapen

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en verkopen wij biologische matrassen. Sindsdien streven we één centraal doel na: we willen onze klanten een natuurlijk matras bieden waarop men heerlijk kan slapen. Zonder chemische geuren of stoffen die allergieën veroorzaken. Dit is precies wat onze UNA matras jou biedt.
Onze matrassen zijn via een langdurig en complex proces ontwikkeld, zodat we je een comfortabele nachtrust kunnen bieden. De matrassen bestaan uit meerdere lagen die je gemakkelijk zelf aan kunt passen aan jouw individuele slaapbehoeften. Daarnaast is het niet alleen een verrijking voor jou, maar ook voor het milieu.

Waarom zou ik voor een UNA matras kiezen?

Het kopen van een nieuw matras is een belangrijke beslissing. De invloed van een matras op onze slaap wordt vaak onderschat. Alleen als we ontspannen en goed slapen, kunnen we de uitdagingen van het dagelijks leven aan en gaan we positief en uitgerust elke nieuwe dag tegemoet. Met onze UNA matras kom je daar een beetje dichter bij.

Gezond en bio-gecertificeerd

UNA matrassen zijn duurzaam en natuurlijk. Alle componenten zijn biologisch gecertificeerd en klimaatneutraal – van het biologische katoen tot onze natuurlijke latex. Ze hebben geen chemische geuren, die je vaak opmerkt bij synthetische matrassen. Je hoeft het matras niet eerst te luchten. Onze UNA matras is direct klaar voor gebruik.
Waarom is dit zo belangrijk voor ons? Wij geloven dat comfortabel slapen ook duurzaam kan zijn en dat dit ook mogelijk moet zijn zonder het milieu te belasten. Precies dit doel hebben we gerealiseerd met onze UNA matras. Comfort en duurzaamheid zijn nu een mooie combinatie – ervaar het zelf!

Comfortabel en verstelbaar met verschillende lagen

De productie bestaat uit een uitgekiend systeem, zodat je lekker kunt slapen op je nieuwe matras. Onze matrassen bestaan uit meerdere lagen natuurlatex, waarvan er één zacht, één medium en één stevig is. Je kunt deze lagen zelf eenvoudig rangschikken en zo jouw ideale stevigheid instellen. Bij tweepersoons maten kunnen beide zijden van het matras, zowel links als rechts, worden aangepast. Jij en jouw partner bepalen jullie eigen stevigheid en dat alles in een naadloos super comfortabel duurzaam matras.
Natuurlatex matras is overigens niet alleen duurzaam, maar ook praktisch. Het heeft continue luchtkanalen en is 80% meer ademend dan synthetische matrassen: lucht kan ’s nachts circuleren, zodat je het niet te warm krijgt. Dit is een veelvoorkomend probleem bij synthetische matrassen.
Elke laag heeft een 7-zone technologie. Dit geeft jouw lichaam de ideale ondersteuning tijdens het slapen en zorgt voor een rustige nacht. Overigens kan de UNA matras ook worden aangepast aan specifieke situaties. Tijdens de zwangerschap of na een sportblessure heb je misschien speciale ondersteuning nodig – onze matras kan je dat bieden.

Test onze UNA matras nu 100 dagen zonder risico

Wil je een natuurlijk en super comfortabel matras kopen? Bij ons kun je dit risicoloos doen: Je hebt de mogelijkheid om ons matras 100 dagen te testen. Om ervoor te zorgen dat je de komende jaren goed slaapt, moet je de tijd nemen om je nieuwe matras grondig te inspecteren.
Ben je niet tevreden, dan halen wij het matras gratis bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag weer terug. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze duurzaamheid, comfort of de afzonderlijke lagen. Wij adviseren je graag.