Certificaten

Wij stellen de hoogste eisen aan onszelf

Door onze certificeringen voldoen wij altijd aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Met als doel jou en het milieu altijd het beste te bieden. Het gaat ons niet alleen om duurzame en milieuvriendelijke producten, maar ook om jouw persoonlijke welzijn.

Meer dan alleen duurzaamheid

Duurzaamheid betekent tegenwoordig veel meer dan alleen maar minder uitlaatgassen uitstoten en vaker lopen. Duurzaamheid betekent ook het behoud van hulpbronnen, zoals bomen en het milieu, zorgvuldig en eerlijk omgaan met geld en vreedzaam samenleven.

Onze certificaten

gots certificate 2 150x150 6

Het GOTS-certificaat is een certificering voor biologische textielproductie in meer dan 70 landen over de hele wereld. Het waarborgt de hoge standaard van onze producten en wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Biologisch betekent dat we bijzonder veel belang hechten aan het opnemen van 0% chemische componenten in ons gehele productieproces. Onze producten zijn in alle opzichten onschadelijk en bijzonder geschikt voor een milieu- en klimaatbewuste levensstijl.

gots certificate 2 150x150 6

Met één van de eerste certificaten wereldwijd voor de productie van biologische natuurlijke latex, lopen we met GOLS op dit gebied voorop. Dit certificaat staat voor de puur ecologische productie van natuurlijke latexproducten - van rubberplantage tot productfabricage.

Onze latex bevat geen schadelijke stoffen, zoals zware metalen of oplosmiddelen. Het is puur plantaardig, duurzaam en ecologisch. Zo garanderen wij jou een gezond matras - voor jouw rug én voor onze unieke omgeving.

gots certificate 2 150x150 6

Als één van de eerste matrasmerken in Duitsland en Nederland mogen we onszelf klimaatneutraal noemen! Ons hele productieproces draagt het officiële certificaat voor klimaatneutrale productie.

Vanaf de rubberboeren tot en met de levering bij jou aan huis slagen wij erin om onze natuurlijke matrassen en andere producten klimaatneutraal bij je thuis te brengen. DIT is duurzaamheid voor onze planeet.