90 x 200 biologisch latex matras

Een goede nachtrust is belangrijk, het zorgt er immers voor dat je hersenen gezond en fit blijven en dat je goed uitgerust aan je dag kunt beginnen. Je matras speelt een belangrijke rol in je slaap en slaapkwaliteit, het is dan ook belangrijk dat je een goed matras hebt om op te slapen. Een goed matras is niet te hard en niet te zacht. Je kunt er comfortabel op liggen en wordt er uitgerust op wakker. De matrassen van Una Matras voldoen altijd aan deze eisen. We zijn zelfs zo zeker van onze matrassen, dat je 100 nachten gratis mag proefslapen én 10 jaar garantie krijgt bij aankoop van een van onze matrassen.

Duurzaam natuurlatex matras in verschillende maten, zoals 90 x 210

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We wilden dan ook een matras ontwikkelen waar je heerlijk op kunt slapen, maar ook één die geen last zou zijn op het milieu. Al onze matrassen zijn daarom gemaakt van natuurlatex. Dit is een erg duurzaam en milieuvriendelijk product, dat weinig impact heeft op het klimaat. Een ander fijn voordeel? Natuurlatex werkt anti allergeen, waardoor je, ook wanneer je gevoelig bent voor allergieën voor bijvoorbeeld huisstofmijt, altijd heerlijk kunt slapen. Onze matrassen verkopen we in verschillende maten. Zo hebben we verschillende maten in de breedte, maar ook in de lengte. Als je wat langer bent, hoef je je dus geen zorgen te maken dat je tenen buiten het bed steken. Ook daar hebben we aan gedacht! De volgende lengtes zijn bij een breedte van 90 centimeter beschikbaar:

90 x 200 natuurlatex matras
90 x 210 natuurlatex matras
90 x 220 natuurlatex matras

90 x 220 comfortabel latex matras

Comfort is alles waar het om draait wanneer je in je bed ligt, maar wat is comfort? De een houd van een hard matras, een ander heeft liever een zacht matras en weer een ander heeft een voorkeur voor iets daartussenin. Wij van Una Matras hebben hier een handige oplossing voor gevonden. Ons biologisch matras bestaat namelijk uit drie lagen die ieder een andere hardheid hebben. De lagen kun je zelf indelen, zo kun je er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om de hardste laag bovenop of juist onderop te leggen. Je kunt zo altijd kiezen voor het matras dat perfect bij jou past.

Bel met ons!

Heb je nog wat vragen voor ons over onze matrassen, of twijfel je nog? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Telefonisch zijn we de hele werkweek bereikbaar en in het weekend kun je ons ook via de chat nog bereiken. Zo staan we altijd klaar om je te helpen.

Reviews