80 x 200 natuurlatex matras van biologisch materiaal

Slapen is enorm belangrijk, dat moge duidelijk zijn. Het is dan ook fijn als je het juiste matras kunt vinden voor op je bed. Wij van Una Matras hebben de beste matrassen in verschillende afmetingen. Zo weet je zeker dat je matras je slaap in ieder geval niet zal belemmeren.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook wij vinden het welzijn van onze aarde erg belangrijk. We zijn ons bewust van onze voetafdruk, maar vinden het ook belangrijk dat jij goed kunt slapen. Daarom hebben we een duurzaam en milieuvriendelijk matras ontwikkeld waar je heerlijk op kunt slapen.

Verschillende maten duurzaam latex matras, zoals 80 x 210

Een goed matras is dus belangrijk en het is fijn wanneer je daarmee je steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Natuurlijk zijn er verschillende soorten bedden en past op ieder bed een andere maat matras. Om ervoor te zorgen dat wij altijd het beste matras voor jouw bed hebben, hebben wij per breedtemaat drie lengtematen biologische matrassen. Zo kun je ook wanneer je heel lang bent genieten van onze comfortabele matrassen.

Hieronder sommen we de maten voor je op: 80 x 200 natuurlatex matras 80 x 210 natuurlatex matras 80 x 220 natuurlatex matras

80 x 220 anti allergeen latex matras

Lekker slapen gaat niet als je vaak last hebt van allergieën. Zo hebben veel mensen bijvoorbeeld last van huisstofmijt. Deze beestjes gaan in het matras en je beddengoed zitten en laten viezigheid achter. Een hoop mensen krijgen hier een allergische reactie op en kunnen daardoor niet lekker slapen. Wij maken al onze matrassen van natuurlatex. Dit is een natuurlijk materiaal waar huisstofmijt niet in kan nestelen. Onze matrassen zijn dankzij dit duurzame materiaal volledig anti allergeen en zorgen er zo dus voor dat u heerlijk kunt slapen.

Neem contact met ons op!

Jouw slaap is belangrijk voor ons en we helpen je dan ook maar al te graag met al je vragen over onze matrassen. Wil je dus nog wat extra informatie, of heb je specifieke vragen voor ons? Dan kun je gerust even contact met ons opnemen. We helpen je daar maar al te graag mee.

Reviews