Een comfortabel 200 x 200 biologisch natuurlatex matras

Op zoek naar een comfortabel matras dat goed voor het klimaat is én waarbij je geen last krijgt van allergieën? Dan heeft Una Matras hét matras voor jou. Wij maken namelijk duurzame matrassen die voor iedereen comfortabel liggen. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag hieronder uit. Slapen is belangrijk en om lekker te slapen, heb je een fijn matras nodig. De matrassen van Una Matras zijn altijd comfortabel, wij werken namelijk met een systeem waardoor jij altijd het perfecte comfort van je matras kunt kiezen. Onze matrassen hebben namelijk drie lagen (van hard naar zacht) die je zelf kunt verwisselen. Zo kun je dus kiezen voor een hard matras, of een wat zachter.

Ecologisch en klimaat verantwoord 200 x 200 latex matras

Wij maken onze matrassen van natuurlatex, biologisch katoen en biologische wol. Dit maakt dat onze matrassen erg duurzaam zijn en weinig impact hebben op het milieu. Daarbij gebruiken we geen gekke, chemische stoffen gedurende de productie van onze matrassen. Heb je dus snel een gevoelige huid of last van allergie? Dan zijn onze matrassen echt iets voor jou. Veel mensen krijgen last van huisstofmijt wanneer ze op een normaal matras slapen. Huisstofmijt kan echter niet nestelen in natuurlatex, waardoor je ook geen last zult krijgen van deze beestjes wanneer je voor een matras van Una Matras kiest.
Onze eco matrassen hebben we in verschillende maten. We hebben dus altijd een matras dat op jouw bed past en dat bij jouw lichaam past.

Neem even contact met ons op

Wij zijn ervan overtuigd dat onze matrassen voor iedereen geschikt zijn. Zo zeer zelfs, dat we 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie aanbieden. Heb je nog vragen over onze producten, twijfel je nog, of wil je wat meer informatie? Neem dan even contact met ons op. We helpen je met plezier verder en gaan op zoek naar het beste matras voor jou.

Reviews