Een biologisch 180 x 200 latex matras

Ben je op zoek naar een fijn, biologisch matras waar je jarenlang van kunt genieten? Dan ben je bij Una Matras aan het juiste adres! Onze matrassen zijn stuk voor stuk comfortabel en niet alleen goed voor de planeet, maar ook goed voor je lijf. We vertellen je er graag meer over.

Slaap is enorm belangrijk, maar veel mensen slapen toch op een matras dat niet goed bij hun lichaam past. Dit zorgt voor slaapproblemen die simpelweg kunnen worden opgelost met een nieuw matras.

Optimaal slaapcomfort met een 180 x 210 natuurlatex matras

Om ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt slapen, is een fijn bed cruciaal. Wij van Una Matras weten daar alles van en hebben dan ook een systeem bedacht waarmee je heerlijk comfortabel in bed kunt liggen. Onze matrassen bestaan uit drie lagen (van hard naar zacht) die je zelf op volgorde kunt leggen. Zo is het matras altijd helemaal naar je wens en weet je zeker dat je lekker kunt liggen.
Niet ieder persoon is hetzelfde, daarom is het ook belangrijk dat het matras voor jou goed ligt. Een cruciaal punt is dan natuurlijk ook de lengte van het matras. Wanneer je wat langer bent, wil je natuurlijk niet met je voeten over de rand van het matras liggen. Wij hebben daarom matrassen in verschillende afmetingen, waaronder lengtematen, hieronder sommen we ze even voor je op:

180 x 200 natuurlatex matras 180 x 210 natuurlatex matras 180 x 220 natuurlatex matras

Het anti allergeen 180 x 220 latex matras

Onze matrassen zijn hartstikke duurzaam. We maken onze matrassen namelijk volledig van natuurlijke producten. Zo worden de matrassen zelf van natuurlatex gemaakt (een natuurlijk een biologisch product) en maken we de hoezen van biologisch katoen en biologische wol. Deze producten zorgen voor een lage klimaatimpact, maar zorgen er ook voor dat beestjes als huisstofmijt niet graag in de matrassen nestelen. We gebruiken daarbij ook helemaal geen chemische stoffen. Wanneer je dus snel last hebt van allergieën, zit je met een matras van Una Matras wel goed.

Aarzel niet om je vragen te stellen

Heb je nog vragen over onze biologische matrassen, of ben je nog op zoek naar wat meer informatie, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Zelf zijn we zo overtuigd van onze matrassen dat we bij aankoop 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie verschaffen. We doen er dan ook alles aan om die kwaliteit te waarborgen en helpen je graag waar nodig.

Reviews