160 x 200 natuurlatex matras van biologisch materiaal

Een matras dat fijn ligt is natuurlijk erg fijn, maar het is natuurlijk nog fijner als je geen allergische reacties krijgt van je matras. Nóg een bonus is het als je matras biologisch en duurzaam is. Zo weet je zeker dat je het best mogelijke matras hebt. De matrassen van Una Matras hebben dat allemaal!

Wij maken onze matrassen volledig uit duurzame materialen, van natuurlatex tot biologisch katoen en biologische wol. Zo zorgen we ervoor dat de matrassen volledig duurzaam en ecologisch zijn, waardoor ze weinig impact hebben op het milieu.

160 x 210 duurzame natuurlatex matrassen van Una Matras

GHet feit dat onze matrassen enkel van duurzame materialen worden gemaakt, maakt dat ze erg goed zijn voor het milieu. Wanneer je het klimaat dus een belangrijk punt vindt, zijn onze matrassen een goede keuze. Ook wanneer je echter minder waarde hecht aan het klimaat, zijn onze matrassen een goede keuze. Dat we onze matrassen met natuurlijke materialen maken, betekent namelijk ook dat ze anti allergeen zijn. Veel matrassen zijn gevoelig voor huisstofmijt en veel mensen zijn allergisch voor deze kleine beestjes. Ze gaan in je matras zitten en laten overal viezigheid achter, waardoor jouw luchtwegen ‘s nachts verstopt raken. Natuurlatex is een materiaal waar deze beestjes niet goed in kunnen nestelen. Ze gaan er dan ook niet graag in zitten, waardoor je geen last krijgt van je allergie.

Een 160 x 220 comfortabel latex matras

De matrassen van Una Matrassen zijn altijd erg comfortabel en perfect voor iedereen. Dat komt omdat onze matrassen uit drie lagen bestaan. De onderste laag is hard, de bovenste laag is zacht en de middelste laag zit daartussenin. De lagen kun je in het matras met elkaar wisselen, zo kun je de perfecte hardheid van je matras voor jezelf samenstellen.

Wij hebben matrassen in verschillende afmetingen. Zo hebben we verschillende breedtematen, maar ook verschillende lengtematen. Door onze matrassen in verschillende lengtematen te produceren, hebben wij altijd een matras waar je op past, zonder dat je voeten aan het eind van het matras uitsteken. Hieronder sommen we alle lengtematen even voor je op:

160 x 200 natuurlatex matras
160 x 210 natuurlatex matras
160 x 220 natuurlatex matras

Geef ons een belletje!

Wij staan natuurlijk graag voor je klaar en helpen je met plezier. Wanneer je dus nog vragen hebt, of op zoek bent naar meer informatie over onze matrassen en de producten die wij gebruiken, kun je altijd contact met ons opnemen. Zo helpen we je met het kiezen van het juiste matras.

Reviews