140 x 200 ecologisch latex matras

Een matras moet goed liggen, zodat je er heerlijk op kunt slapen. Slaap is immers belangrijk, dat weten we allemaal. Je matras moet daarom niet te hard en niet te zacht zijn. Het moet perfect liggen, zodat je een rustige nachtrust tegemoet gaat. Una Matras heeft matrassen waar iedereen als een roos op kan slapen.

Matrassen hebben vaak een latex vulling. Dat komt omdat latex een soepel materiaal is dat erg zacht aanvoelt. Een latex vulling van een matras kan gemaakt zijn van synthetische rubber, of van natuurrubber. Wij van Una Matras gebruiken enkel rubber van biologisch materiaal. Dat heeft behoorlijk wat voordelen, daarover vertellen we je hieronder wat meer.

De voordelen van een 140 x 210 biologisch natuurlatex matras

Natuurlatex (dat we vervaardigen uit natuurrubber) heeft enorm veel voordelen. Zo is het nog comfortabeler dan de synthetische variant. Daarbij is natuurlatex matras erg duurzaam en gaat het lang mee. Voor het maken van natuurlatex zijn verder geen chemicaliën gebruikt, waardoor onze matrassen dus puur en helemaal bio zijn. Ook de hoes van ons matras maken we biologisch, zo zorgen we voor een volledig natuurlijk en milieuvriendelijk plaatje. De hoezen van onze matrassen bestaan uit 70% biologisch katoen en 30% biologische wol.
Je vindt dus helemaal geen nare stofjes in onze producten, alles is natuurlijk. Geen benzine, geen synthetische materialen en geen vieze lijm of andere nare substanties. Dat is fijn voor het milieu, maar ook voor jouw lijf. Het kan namelijk goed dat je lichaam heftig reageert op al die nare stofjes. Onze matrassen zijn daarom niet alleen duurzaam, maar ook anti allergeen. Zo weet je zeker dat je ‘s nachts heerlijk kunt slapen, zonder dat je last krijgt van traanogen of opgezwollen luchtwegen.

Een 140 x 220 latex matras dat niet te hard en niet te zacht is

Onze matrassen zijn altijd optimaal comfortabel. Dit komt omdat onze matrassen drie lagen hebben; een harde, een zachte en een middel laag. Deze kun je zelf op de juiste volgorde leggen, zodat je zelf de hardheid (en dus het comfort) van je matras kunt bepalen. Op deze manier heb je altijd een matras dat heerlijk ligt. We zijn dan ook zo overtuigd van onze matrassen, dat we je bij aankoop 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie aanbieden. De matrassen zelf hebben we in verschillende breedtematen en lengtematen. Zo is het matras ook goed wanneer je wat langer bent. Hieronder sommen we al onze lengtematen even voor je op:

140 x 200 natuurlatex matras
140 x 210 natuurlatex matras
140 x 220 natuurlatex matras

Vragen? Neem dan contact op

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog wat vragen hebt, of dat je graag nog wat meer informatie over onze matrassen ontvangt. Wij helpen je daar natuurlijk graag mee. Je kunt daarom op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 met ons bellen en op werkdagen tussen 10:00 en 20:00 en in de weekenden tussen 10:00 en 17:00 met ons chatten. Zo staan we altijd klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden.

Reviews