Een ecologisch natuurlatex matras van 120 x 200

Ben je op zoek naar het juiste matras voor je bed? Dan ben je bij Una Matras aan het juiste adres! Wij hebben natuurlatex matrassen van verschillende afmetingen, zoals ons geweldige natuurlatex matras van 120 x 200.

Er zitten behoorlijk veel voordelen aan onze matrassen, al zeggen we het zelf. Zo zijn onze matrassen gemaakt van natuurlatex, waardoor ze hartstikke duurzaam zijn. Natuurlatex is namelijk een natuurlijk product, waardoor onze matrassen goed afbreekbaar zijn. We zorgen er op die manier dus voor dat we een zo klein mogelijke voetafdruk hebben.

Het meest comfortabele 120 x 200 latex matras

Onze matrassen zijn dus erg duurzaam, maar dat is natuurlijk niet het enig voordeel van onze matrassen. Naast het feit dat onze matrassen een kleine impact hebben op het klimaat, zijn ze ook nog eens anti allergeen. Het natuurlatex materiaal zorgt er namelijk voor dat beestjes zoals de huisstofmijt zich niet in het matras kunnen nestelen. Daarbij is het product erg zacht en natuurlijk, waardoor huidirritaties vrijwel nooit voorkomen.
Om onze matrassen perfect voor iedereen te maken, hebben we ons gefocust op het ontwikkelen van optimaal slaapcomfort. Zo hebben we drie lagen in de matrassen ontwikkeld, waardoor je zelf kunt kiezen welke laag je bovenop en onderop legt. Je kunt je matras dus aanpassen naar jouw voorkeur, waardoor het altijd heerlijk ligt. We zijn daar zelfs zó zeker van, dat we je 100 nachten proefslapen aanbieden én 10 jaar garantie bij aankoop van een matras. Toch liever een wat breder matras? Dat kan natuurlijk ook, we hebben een hoop verschillende maten.

We helpen je graag!

Twijfel je nog over de aankoop van een van onze matrassen of heb je nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij van Una Matras helpen je graag en vertellen je met plezier alles over onze matrassen. Op werkdagen zijn we de hele dag telefonisch bereikbaar en in weekenden kun je ons via de chat bereiken. Zo staan we altijd voor je klaar.

Reviews