Hét ecologisch natuurlatex matras van 100 x 200

Ben je op zoek naar een matras dat niet alleen goed is voor jou en je slaap, maar ook voor de wereld en het klimaat? Dan kun je terecht bij Una Matras. Wij maken onze matrassen van duurzame materialen, waardoor we een erg kleine klimaatimpact hebben. Daarbij zorgen we ervoor dat onze matrassen een optimaal slaapcomfort hebben.

Je bent toe aan een nieuw matras, misschien omdat je moeite hebt met slapen en iets nieuws wilt proberen, misschien omdat je oude matras versleten is. Hoe dan ook, je zoekt een matras dat comfortabel ligt. Dat is iets dat wij van Una Matras je zeker kunnen bieden. Om dat te bewijzen, krijg je bij aankoop van een matras 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie.

Een duurzaam 100 x 210 latex matras

Goed, onze biologische matrassen zijn dus gemaakt van duurzame materialen, namelijk van natuurlatex. Dit is een natuurlijk, makkelijk afbreekbaar product, waardoor we onze voetafdruk klein kunnen houden. Ook als je niet direct op zoek bent naar een duurzaam matras, hebben onze matrassen veel te bieden. Dat we gebruik maken van natuurlatex betekent namelijk ook dat onze matrassen anti allergeen zijn. Vervelende beestjes zoals huisstofmijt kunnen namelijk niet in dit materiaal nestelen, waardoor je geen last zult krijgen van allergie. Zo wordt je niet wakker met opgezwollen luchtwegen en rode ogen
Comfortabel slapen is erg belangrijk. We hebben niet voor niets voor een anti allergeen materiaal gekozen. Ook de structuur van het matras bepaalt veel over het comfort. Dit is voor iedereen verschillend. Zo vindt de een een hard matras fijn en slaapt de ander het liefst op een zacht matras. Om dat op te lossen, hebben we een systeem bedacht waardoor jij zelf kunt kiezen hoe hard je je matras maakt. Zo lig je altijd lekker.

Op zoek naar een natuurlatex matras? Wij hebben verschillende afmetingen, zoals 100 x 220

Wanneer je op zoek gaat naar een matras, is comfort natuurlijk erg belangrijk. De afmetingen zijn echter net zo belangrijk. Zo voorkom je dat, als je wat langer bent, je tenen buiten het bed steken. Wij van Una Matras hebben daarom ook verschillende afmetingen in zowel de lengte als de breedte beschikbaar. Hieronder vind je alle beschikbare lengtematen:

100 x 200 natuurlatex matras
100 x 210 natuurlatex matras
100 x 220 natuurlatex matras

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een goed matras, maar heb je nog wat vragen, of wil je eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Wij staan de hele week klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met de zoektocht naar het perfecte matras. Neem dus gerust even contact met ons op.

Reviews