Ervaar de revolutionaire Una natuurlatex matras

We houden van het revolutionaire idee van een matras-in-een-doos. En we maken al meer dan 30 jaar natuurlijke matrassen. Dus begonnen we ons af te vragen: kunnen we ook gezonde, biologische matrassen voor meer mensen toegankelijk maken? Zouden we hen een zalige comfortabele slaap kunnen geven, die ook goed is voor het milieu? Dit is hoe we die vragen – en nog meer – hebben beantwoord om het perfecte, biologische Una™ matras te maken…

Hoe kunnen we ons matras gezond en duurzaam maken?

We hebben de giftig ruikende petrochemicaliën en industriële lijmen, die je in synthetische matrassen vindt, verbannen. We maken elk Una™ matras van 100% biologisch katoen, wol en natuurlatex, dus echt 0% synthetisch zodat jij vanaf de eerste nacht diep en comfortabel kunt ademen.

Wat maakt het super comfortabel?

We hadden het idee om drie comfortabele lagen biologisch-latexschuim te ontwerpen: één stevige, één middelharde, één zachte. En elke laag heeft 7 zones, die zijn ontworpen om jouw een perfecte ondersteuning te bieden. Jij rangschikt eenvoudig de lagen in de volgorde die jou de diepste, aangepaste slaap geeft. Genieus.

Welke andere coole dingen kunnen we doen?

Voor een perfecte afwerking hebben we een tijk van 100% biologisch katoen en wol voor het Una™ matras ontworpen. Het katoen zorgt ervoor dat je je warmte kwijt kunt en hier geen last van hebt terwijl de wol het vocht afvoert zonder dat het vochtig aanvoelt.

Is het goed voor het milieu?

Om er zeker van te zijn, zijn we naar Sri Lanka en India gegaan om biologisch gecertificeerde latex uit duurzaam geteelde Hevea-bomen te vinden en onze katoen en wol moesten ook duurzaam (en dus bio) zijn. Door ‘nee’ tegen chemicaliën te zeggen, blijft onze ecologische voetafdruk ook minimaal.

Is het betaalbaar?

Onze droom was om meer mensen biologisch te laten slapen. We besloten dat het overslaan van tussenpersonen en het creëren van een biologisch matras in een doos zou helpen om die droom waar te kunnen maken – voor ongeveer de helft van de prijs van vergelijkbare 24cm biologische matrassen.

Kunnen we ook temperatuurregeling toevoegen?

We wisten dat mensen, die slapen op synthetische traagschuimmatrassen, hun warmte vaak niet kwijt kunnen. We wisten ook dat onze natuurlijke latex dit probleem zou oplossen omdat het 80% beter ademt en je lichaam aangenaam op temperatuur houdt in de winter en in de zomer.

Hoe zit het met de mensen die het Una™ matras maken?

We wilden dat jij je daar ook comfortabel bij voelt. Elke Una™ matras is eerlijk verhandeld (Fair en Social gecertificeerd door Control Union). Bovendien wordt 1% van wat je betaalt, teruggeïnvesteerd in de lokale gemeenschap in India, waar het met liefde wordt gemaakt.

Hoe kunnen we proberen om het kopen van een Una gemakkelijk te maken?

Online kopen leek het natuurlijke antwoord. We bezorgen jouw biologische Una™ matras snel, geven je met onze tevredenheidsgarantie 100 nachten om het uit te proberen en mocht het niet bevallen halen we het gratis weer op en geven je je geld volledig terug. Oh ja, we geven ook nog eens 10 jaar garantie.

Ervaar de fantastische Una Matras™

Probeer het zelf uit, risico-vrij, voor 100 nachten