fbpx

Het is erg belangrijk voor ons dat onze klanten voor de komende jaren de beste, meest voedende en stimulerende slaap krijgen. Daarom bieden we een proefperiode van 100 dagen aan, zodat je het matras grondig kunt testen om te zien of deze de juiste is voor jou. Als je op zoek bent naar een nieuw matras, helpen deze 5 tips je om te vinden waarnaar je echt op zoek bent:

 1. Ken je opties!
  In de wereld van matrassen voel je je gemakkelijk overweldigd door alle opties. De markt biedt een breed scala aan verschillende soorten: latex, binnenvering, koudschuim om er maar eens een paar te noemen. Ongeacht het type dat je kiest, het perfecte matras moet zich aanpassen aan jouw lichaam en de perfecte ondersteuning bieden voor jouw wervelkolom.
 2. Vraag het aan je huisarts!
  Als je niet echt weet waarop je moet letten bij het kopen van een matras, vraag het dan aan jouw huisarts of kinderarts voordat je je vertrouwen in de handen van een verkoper legt. Vaak hebben ze bepaalde producten, die ze moeten promoten of word je toevallig geholpen door een onervaren medewerker, die misschien wel goed kan verkopen, maar niet zo goed is in het vinden van de beste oplossing voor jou.
 1. Probeer het eerst uit!
  Voordat je in je nieuwe slaapgezel investeert, zul je hoogstwaarschijnlijk naar een winkel in de buurt gaan om het eerst eens uit te proberen. Hoewel dat een goed begin is, is het niet genoeg. Het belangrijkste is om het matras in jouw eigen omgeving uit te proberen en het in verschillende dagelijkse situaties te testen. Daarom schoot de online verkoop door het dak omdat alle gerenommeerde leveranciers zo’n belangrijke testfase bieden.
 2. Pogingen om te bezuinigen mislukken vaak!
  We proberen allemaal, vooral als we grotere investeringen gaat, om te besparen waar we kunnen. Maar wees je ervan bewust om geen geld te besparen ten koste van je eigen gezondheid! Het belang van kwaliteit en duurzaamheid van een matras wordt vaak over het hoofd gezien. Daarom kopen veel mensen zeer goedkope opties en klagen vervolgens een jaar later over afschuwelijke rugklachten. Bovendien, als je bedenkt hoeveel tijd van je leven je op dat matras ligt liggen, de materialen moet voelen en de lucht eromheen moet inademen, wil je niet kiezen voor goedkopere materialen, die onvermijdelijk met pesticiden worden behandeld en giftige stoffen bevatten. Wat dat betreft: ga voor groen!

Het kennen van jouw slaaphouding helpt je bij het kiezen van jouw matras!
Denk aan de positie waarin je gewoonlijk slaapt – verschillende posities hebben andere ondersteuning nodig: zijliggers hebben een zeer flexibel en aanpasbaar matras nodig, terwijl rugslapers veel meer profiteren van een steviger matras om te voorkomen dat de romp in de matras verzakt.